måndag 5 augusti 2013

Semester i Stockholm

Nyss hemkomna från vår nästan traditionsenliga semester i Stockholm där vi som vanligt  bott hos goda vänner. Alltid lika trevligt! Passade på att köpa present till dottern som fyller 15 år imorgon. Hon har pratat om macarones så det fick bli en presentask fylld med sådana till henne. Eftersom dom bara håller några dagar så fick hon dom när vi kom hem. Har aldrig smakat dessa själv tidigare men efter ett litet smakprov kan jag intyga att det smakade gudomligt.

På Ikea blev jag överlycklig då jag upptäckte bordet Lövbacken, dessutom till halva priset då det tydligen var nån typ av  helgkampanj. 499 kr betalade jag. Kan man ha mer tur. Trodde att bordet bara skulle säljas på Ikea i Älmhult, men tydligen inte.

Andra inköp var bl a supertunna ljuslyktorna från R.O.O.M och ljuslyktan från Åhlens (som faktiskt finns här hemma oxå, men det är ju roligare att shoppa på semestern).

När jag kom hem så hade dessutom beställningen från Trademill.se kommit så nu har äntligen locket som jag köpte billigt på loppis för något år sedan, fått sig en låda.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar